Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Со жрепка ќе се утврди редоследот на групите за светиниколскиот турнир во мал фудбал

Во недела, 10. декември, со почеток во 12.00 часот, во просториите на Општина Прилеп (нова зграда) со жрепка ќе се утврди редоследот на групите и екипите за учество во турнирот во мал фудбал „Свети Никола“.

Турнирот е дел од настаните кои што се одржуваат по повод чествувањата за патрониот празник на Прилеп, „Свети Никола“.

Организатори на турнирот се Општина Прилеп и здружението „Локален спортски сојуз-Прилеп“.

Средствата од турнирот ќе бидат наменети за опремување на новоформиран Центар за деца со церебрална парализа. 

Последни Новости