Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Посета на општина Прилеп од страна на заменик амабасадорот на Република Германија во Република Македонија, Марко Акватичи

 Посета на општина Прилеп од страна на заменик амабасадорот на Република Германија во Република Македонија, Марко Акватичи.

Последни Новости