Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Химната на Прилеп

Химната на општина Прилеп можете да ја слушнете со било кој MP3 плеер.

Кликнете на иконата за да ја превземете на Вашиот компјутер. Датотеката е во MP3 формат. 

download.gif