7302-gradonacalnikot-jovanoski-prisustuvashe-na-odbelezuvanje-na-praznikot-prepodobna-paraskeva-petkovden-960×600-8

Видете и...

Во Прилеп одбележан – Светскиот ден на прегратката

„21 јануари“ е Светскиот ден на прегратката. По тој повод, денеска во просториите на градската …