7302-gradonacalnikot-jovanoski-prisustuvashe-na-odbelezuvanje-na-praznikot-prepodobna-paraskeva-petkovden-960×600-5

Видете и...

Продолжува проектот „Бањско климатска рекреација на корисници на пензија“

Министерството за труд и социјална политика во соработка со Фондот на пензиско и инвалидско осигурување …