7303-gradonacalnikot-ja-poseti-izlozbata-na-izbrani-vidovi-ukrasni-ptici-i-zivotni-vo-organizacija-na-zdruzenieto-tragopan-960×600-3

Видете и...

Во Прилеп одбележан – Светскиот ден на прегратката

„21 јануари“ е Светскиот ден на прегратката. По тој повод, денеска во просториите на градската …