7303-gradonacalnikot-ja-poseti-izlozbata-na-izbrani-vidovi-ukrasni-ptici-i-zivotni-vo-organizacija-na-zdruzenieto-tragopan-960×600-10

Видете и...

Градоначалникот Јованоски на сите православни христијани им го честита празникот Богојавление – Водици

Со желби за многу здравје, љубов и среќа, градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, на …