Општина Прилеп
Општина Прилеп
 • Општина Прилеп Feeds
 • Општина Прилеп Youtube канал
 • Facebook Општина Прилеп

Прашајте го градоначалникот

Илија Јованоски, Градоначалник на Општина Прилеп

 • Адреса:
  „Питу Гули“ бр.2
  7500 Прилеп, Република Македонија
 • Телефон:
  ++389 (0)48 401701
 • Факс:
  ++389 (0)48 420720
   

Поставете прашање

Внесете го вашето име:
Адреса на е-поштата:
Наслов на пораката:
Внесете ја Вашата порака: