Општина Прилеп
Општина Прилеп
 • Општина Прилеп Feeds
 • Општина Прилеп Youtube канал
 • Facebook Општина Прилеп

Контакт

Општина Прилеп

 • Адреса:
  „Прилепски бранители“ бб
  7500 Прилеп, Република Македонија
 • Телефон:
  ++389 (0)48 401701
 • Факс:
  ++389 (0)48 420720

 

Име:
E-mail:
Порака: